POSETITE NASE MALOPRODAJNE OBJEKTE


REZERVACIJA PROIZVODA

U našim maloprodajnim objektima pružamo mogućnost rezervacije proizvoda. U slučaju da kupac iz određenih razloga nije u mogućnosti da kupi određeni proizvod on isti može rezervisati na period od dva dana. U slučaju da je proizvod snižen rezervacija se može izvršiti na 1 dan. Ukoliko se po rezervisani artikal ne dođe u dogovoreno vreme isti se vraća u prodaju.

ZAMENA PROIZVODA (BEZ NEDOSTATAKA)

"Stefi Komerc" za svoje kupce garantuje zamenu svih proizvoda. Vrlo je važno da posedujete fiskalni račun i da to učinite u roku od 7 dana od dana kupovine. U tom slučaju naše ljubazno osoblje će učiniti sve da Vam izađe u susret. U zamenu možete dobiti isti artikal u drugoj boji, veličini ili drugi model. Ukoliko je artikal koji uzimate skuplji možete razliku doplatiti, ili Vam mi možemo vratiti novac u visini te razlike. Ovo je moguće samo ukoliko proizvod nije nošen i ima odgovarajuću etiketu, deklaraciju, cipele moraju biti u svojoj odgovarajućoj kutiji kao i fiskalni račun.

REKLAMACIJA (POVRAĆAJ PROIZVODA SA NEDOSTATKOM)

Prilikom reklamacije određenog artikla, vrlo je važno da posedujete fiskalni račun, slip ukoliko je roba plaćena putem kartice ili bilo koji dokaz da je kupovina izvršena u našim maloprodajnim objektima. Možete se obratiti šefu u bilo kom našem maloprodajnom objektu, on će Vam izaći u susret i dogovoriti se sa Vama o načinu rešenja reklamacije. Na reklamacije će Vam biti odgovoreno u roku od najduže 15 dana od dana podnošenja reklamacije.

NAPOMENA: i zamene i reklamacije proizvoda moguće je izvršiti samo u maloprodajnim objektima gde je roba kupljena

BEZGOTOVINSKA PLAĆANJA

Osim gotovinom u "Stefi Komerc-u" možete plaćati i karticama (Master Card, Maestro, Visa, Dina), čekovima banaka kao i putem administrativnih zabrana na 3 mesečne rate.

PROSLEĐIVANJE PROIZVODA IZMEĐU MALOPRODAJNIH OBJEKATA

U "Stefi Komerc-u" postoji mogućnost prosleđivanja proizvoda u okviru svih maloprodajnih objekata. Ukoliko proizvod za koji ste zainteresovani nije trenutno na lageru određene radnje, naše osoblje će kontaktirati ostale radnje i proveriti da li određeni proizvod postoji kod njih na lageru. Ukoliko proizvod postoji, on če biti isporučen u prodavnicu koju ste posetili.

NARUČIVANJE PROIZVODA (OBUĆA)

Ukoliko u našim maloprodajnim objektima nema odgovarajućeg modela boje ili broja cipela, nudimo mogućnost naručivanja i izrade cipela u našoj fabrici obuće. Možete se obratiti u bilo kom našem maloprodajnom objektu ili doći lično u našoj fabrici i naručiti odgovarajući model i boju iz naše aktuelne kolekcije. Ovaj proces može trajati svega 5 do 10 dana od dana naručivanja.

Kralja Stefana Prvovencanog 286

Tel: 017/ 412-457

Mob: 063/85-766-33

.... Donna Line ....

Beogradska 3

Tel: 017/ 410-452

Mob: 063/11-390-22

.... Donna Line ....

Kralja Stefana Prvovencanog 176

Tel: 017/ 413-354

Mob: 063/64-77-33

.... Donna Line ....

Karadjordja Petrovica 170 Bujanovac

Mob: 060/65-00-541

.... Donna Line ....